Anti-Smoke 23010

Priza inteligentă Anti-Smoke 23010 detectează până și cele mai mici concentrații de fum și gaze periculoase și oprește din timp alimentarea cu energie electrică pentru a preveni orice pericol.

419 RON

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE ÎN ROMÂNIA PRIN CURIER

Echipamentele de siguranță trebuie să fie sigure.

Realizată din plastic ABS de 2 mm grosime și debitată cu laser, carcasa prizei Anti-Smoke 23010 este concepută să reziste cu ușurință în cele mai dificile medii, păstrându-și în același timp aspectul estetic, realizat meticulos.

Așează oriunde vrei tu

Cu o dimensiune de 190 x 118 x 85 mm, priza inteligentă Anti-Smoke 23010 ocupă extrem de puțin spațiu, pentru ca tu să o așezi exact acolo unde ai nevoie de ea, indiferent unde ar fi acel loc.

Și oricum vrei tu.

Montează priza pe un perete sau pe orice fel de suprafață verticală cu ușurință cu ajutorul kitului de 4 cârlige inclus și îmbină astfel utilitatea acestui dispozitiv cu esteticul unei fixări definitive și perfect adaptate ambientului tău.

Nu se joacă cu focul.

Îl previne.

Orice scăpare de fum sau gaze poate fi periculoasă, de aceea rapiditatea este esențială. O concentrație de numai 300 ppm (particule pe milion) este suficientă pentru a opri alimentarea cât ai clipi.

Siguranța ta îți aparține.

Noțiunea de „One Size for All” sună bine în multe situații, dar nu și în ceea ce privește siguranța, de aceea, programul ce controlează aparatul se adaptează mediului tău pentru a-ți oferi siguranță dedicată numai ție.

Mai multe gaze detectate.

Mai multă siguranță.

Senzorul incorporat în priza inteligentă Anti-Smoke 23010 detectează pe lângă fum și metan, butan, propan, GPL, hidrogen, monoxid de carbon, aburi de alcool și altele, fiind cu mult înaintea altor senzori.

Specificații tehnice

Alimentare aparat230 V c.a.
Lungime cablu alimentare2 m
Alimentare consumator230 V c.a. max. 10 A
Gaze detectatefum, metan, butan, propan, GPL, hidrogen, monoxid de carbon, aburi de alcool etc.
Sensibilitate senzor300 – 10000 ppm
Masă0,8 kg
Dimensiuni190 x 118 x 85 mm
Garanție2 ani
FabricațieRomânia

Nu ai găsit ce căutai?

Spune-ne ideea ta, iar noi o transformăm în realitate!

Electronic Works

Nu uita să ne urmărești pe social media!